Werknemer

De werkwijze van NOW!Services is gericht op het vertrouwen van de werknemers. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een leuke baan heeft en direct aan de slag kan gaan. Door ervaring in dezelfde positie als u, weten wij goed wat de uitdagingen en valkuilen van het vak zijn.

Bij de intake helpen wij u met de voorbereiding van uw nieuwe baan. Bij NOW!Services zult u de persoonlijke aandacht krijgen die u verdient. Wij vertellen wat er van u verwacht wordt zodat u met een goed gevoel aan uw nieuwe baan kunt beginnen.

Binnen NOW!Services hopen wij dat u zich thuis voelt. Wij zullen u ten alle tijden met respect behandelen en zetten de nadruk op uw talenten. Bij NOW!Services vinden wij het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, dan kunnen wij de baan vinden die het beste bij u past. Wij doen daarom graag ons best voor u en zetten de werknemer altijd centraal.

Contact

Uitzendkracht formulieren

Voor onze werknemers en uitzendkrachten proberen wij het zo gemakkelijk mogelijk te maken, daarom kunt u hier al uw declaratie documenten / formulieren downloaden.