Over ons

Goedendag, mijn naam is Wioletta Nowak en ik ben de eigenaresse van NOW!Services.


NOW!Services is opgericht in 2019, maar het management heeft al ruim acht jaar ervaring in het bemiddelen van technisch personeel in de techniek, logistiek, productie, bouw, voedselverwerkende industrie en zorgsector. Door de jarenlange ervaring beschikt NOW!Services over ruime kennis van het vak en een groot netwerk van uitstekende werknemers of flexkrachten/zzp’ers.


Bij NOW!Services nemen wij het vertrouwen van de werknemers erg serieus en dat ziet men ook terug in de manier van zaken doen. Door de goede samenwerking met de opdrachtgever en het vertrouwen van de werknemer te combineren weet NOW!Services een ideale match te vinden tussen vraag en aanbod.


NOW!Services is een professioneel, dynamisch en gedreven bemiddelings bureau. Binnen ons bureau staan de werknemers en de opdrachtgevers centraal en streven wij ernaar om waarde toe te voegen aan alle betrokken partijen. Wij streven naar een langdurige samenwerking met u. NOW Services, als u op zoek bent naar gemotiveerd, betrokken en flexibel personeel!


Op naar een langdurige samenwerking!


Wioletta