Werkgevers

team

ZZP

Een uitzendkracht is in dienst van het uitzendbureau. Het voordeel hiervan is dat je flexibel om kunt gaan met de werknemer. Makkelijk inhuren en wegsturen zal het managen van uw pieken en dalen makkelijker maken. Daarnaast hoeft u geen loondienst af te dragen en bij uitval door ziekte zorgen wij voor de doorbetaling van het loon.

network

Bemiddelen

Zzp’ers inhuren zorgt voor veel meer flexibiliteit. Bij NOW!Services werken wij al een lange tijd met zzp’ers/ freelancers. Deze ervaringen hebben tot een groot kandidatenbestand geleid van gespecialiseerde professionals. Bij NOW!Services regelen wij de betaling van de zzp’er en u het werk. Hierdoor zijn de kosten duidelijker, bent u flexibeler met uw personeel en loopt u minder financieel risico

technical-support

Uitzenden

Wanneer u een langere tijd flexibele werknemers nodig heeft kunt u bij NOW!Services terecht voor detachering. Onze werknemers zullen bij u aan de slag gaan op basis van een project of een bepaalde periode

time

Detacheren

Een zzp’er of freelancer werkt zelfstandig voor meerdere opdrachtgevers. Omdat het gaat om een commerciële overeenkomst, hoef je in principe geen loonheffingen af te dragen.

Als bedrijf wil je graag continuïteit waarborgen met een vaste club medewerkers. Tegelijkertijd wil je ook pieken en dalen zo goed mogelijk managen. Dit betekent dat u flexibel personeel nodig heeft.
NOW!Services is gespecialiseerd in het leveren van flexibele uitzendkrachten, zzp’ers en detachering. Daarnaast kunt u ook bij NOW!Services terecht als u op zoek bent naar een ervaren bemiddelaar tussen werkgever en werknemer.

Bij NOW!Services zijn wij altijd op zoek naar de juiste match tussen werkgever en werknemer. Om de juiste match te vinden is communicatie en een uitgebreid netwerk noodzakelijk. Daarom bent u er bij NOW!Services van verzekerd dat u de persoonlijke aandacht krijgt die u verdient en dat u gebruik kunt maken van ons grootschalige netwerk.

NOW!Services streeft ernaar om duurzame relaties te creëren. Wij leveren service aan beide partijen en staan altijd klaar om u of de werknemer te helpen. Wij zorgen ervoor dat de problemen snel opgelost worden zodat u snel uw aandacht weer op andere taken kunt richten. Als u op zoekt bent naar een toegewijd uitzendbureau die snelle resultaten levert, dan bent u bij NOW!Services op het juiste adres.

U profiteert van onze investeringen in kwaliteit en duurzame relaties. Wanneer opdrachtgevers bellen, willen we dat zij de juiste mensen krijgen. We willen hoe dan ook zorg dragen voor kwaliteit. Dat is wat onze klanten van ons gewend zijn en mogen verwachten.

Opdrachtgeversformulier nowservices.eu

Vul onderstaand formulier volledig in.

Dit formulier wordt verstuurd naar: info@nowservices.eu

Gegevens opdrachtgever

Bedrijfsnaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Land *
E-mail *
Telefoon *
Website
KVK nummer *
Uw branche

Tekenbevoegd contactpersoon

Aanspreektitel*

Male

Female

Contactpersoon voornaam *
Contactpersoon achternaam *
E-mail contactpersoon *
Telefoon contactpersoon *
Functie

Facturatie

Facturatie E-mail *
Facturatie Adres *
Postcode
Plaats
Land
Betaaltermijn in dagen *
Betaalwijze *
G-rekening
IBAN nummer *

Ivm creditfacturen of automatische incasso

BTW nummer *
BTW berekenen *

CAO

Valt uw bedrijf onder een cao? * Ja
Nee
Weet niet
Arbeidsvoorwaardenregeling? * Ja
Nee
Weet niet
Opmerkingen